Christelijke thrillers

Winactie: De dochter, Linda Bruins Slot


Een paar weken geleden verscheen de nieuwste thriller van Linda Bruins Slot, De dochter. Ben jij ook benieuwd naar dit spannende boek? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ik mag van Uitgeverij Kok op Geloof in Boeken namelijk een exemplaar van dit boek weggeven. Hoe maak je kans?

Heel eenvoudig, beantwoord de onderstaande vraag en vul je gegevens in, en je maakt automatisch kans op dit nieuwe boek. Je kunt tot en met 10 februari meedoen aan deze actie.

Over De dochter:
In de psychologische thriller De dochter zet een heftig telefoontje Sofies leven op de kop: haar vader ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Hij is aangevallen door een onbekende man en van zijn nieuwe vrouw ontbreekt elk spoor. In de dagen die volgen doet Sofie een aantal schokkende ontdekkingen over haar familie, terwijl haar vader weigert te praten. Een rots in de branding is Ramon, tegen wie ze letterlijk is aangelopen in het ziekenhuis. Hij laat zich niet afwimpelen en Sofie ziet in hem een welkome afleiding, onwetend van de prijs die ze daarvoor zal moeten betalen.

Bekijk ook de trailer:Vul in om kans te maken:

Reacties