Geloof

Weggeefactie: Een toelichting op De brief aan de Galaten, David Pawson


Verschenen bij Stichting Opwekking: Een toelichting op De brief aan de Galaten, geschreven door David Pawson. Via mijn blog mag ik van de uitgeverij een exemplaar van dit boek weggeven aan een van de bezoekers, misschien dus wel aan jou! Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boek? Je leest het hier!

Over dit boek:
Wet en genade, dat is het centrale thema uit de brief aan de Galaten. Paulus probeert de gemeente die hij heeft gesticht en zo liefheeft, te behoeden voor een fatale fout en schrijft een alarmerende brief. David Pawson plaatst Paulus’ woorden en waarschuwing in een waarheidsgetrouw, verhelderend perspectief. Daarbij put hij uit zijn grondige kennis van de Bijbel, en van de culturele, sociale en historische feiten uit de tijd waarin deze brief is geschreven. Op unieke wijze parafraseert hij de grondtekst om aan te tonen hoe gepassioneerd Paulus de gemeente oproept om zich – na hun goede start – niet weer een slavenjuk te laten opleggen. Tegelijkertijd is Paulus’ oproep een aansporing voor christenen nu. Want de neiging ons behoud te willen ‘verdienen’ is van alle tijden!

Geef antwoord op de onderstaande vraag, laat je gegevens achter, en wie weet komt het boek Een toelichting op De brief aan de Galaten naar jou toe. Je kunt meedoen aan deze actie tot en met 26 november.

Reacties