Christelijke romans

Nieuwe historische roman van Lynn Austin in aantocht


In 2016 verschijnt er weer een nieuwe historische roman van Lynn Austin. De laatste 17 jaar verscheen er met de regelmaat van de klok elk jaar een nieuwe roman van de Amerikaanse auteur, en in 2016 zal dat opnieuw zo zijn. Op haar blog laat de auteur weten deze week de laatste hand te leggen aan haar nieuwste roman.

In haar blogs deelt Lynn Austin geregeld iets over haar persoonlijke ervaringen als schrijfster. In maart begon Austin met haar nieuwe project, en zo’n negen maanden later beschrijft ze nu het moment waarop ze ‘the end’ kan typen.

Ze vindt het van belang dat het niet alleen een goed verhaal is, maar dat de lezer er ook in spiritueel opzichte wat aan heeft, zo schrijft ze. “Ja, ik wil de lezer vermaken, maar als mijn verhaal niet ook een nieuw inzicht geeft, of helpt op het persoonlijke levenspad, of eraan herinnert hoeveel God van hem of haar houdt, dan is mijn werk incompleet.”

Over de inhoud en de titel is nog niet zoveel bekend. Wel deelde Lynn Austin onlangs een foto met enkele van de personages in haar nieuwste boek. Aan de namen te zien kan het bijna niet anders dan dat er een Nederlandse verhaallijn/achtergrond in haar boek zit!

Naar verwachting komt Lynn Austins nieuwe roman halverwege 2016 uit. Een Nederlandse vertaling zal daarna waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten. Kijk jij al uit naar Lynn Austins nieuwe boek?

Reacties