Christelijk levenGeloof

Nieuw: Rechters, Tim Keller


Deze week verscheen bij Uitgeverij Van Wijnen een nieuw boek van Tim Keller, een Bijbelverklaring van het boek Rechters (Richteren). Tegelijk met het boek verschijnt ook een gespreksgids voor Bijbelstudiekringen en persoonlijke meditatie.

Over Rechters:

‘Rechters heeft maar één held: God. Als we het lezen als een verslag van zijn werk in de geschiedenis, komt het tot leven. Het is geen gemakkelijk boek. Maar het gaat wel over wezenlijke dingen, juist in de huidige tijd van groot belang.’
Hij laat in dit boek zien hoe je betekenis van het boek Rechters kunt vatten, en hoe de kern van de Bijbelse boodschap in dit boek harten en levens kan raken.

Dit is een nieuwe Bijbelverklaring, waarin Tim Keller nauwkeurige lezing van de tekst samenvoegt met heldere uitleg en verrassende inzichten. Deze studie kan gebruikt worden door Bijbelleraren, voor kringen en groepen, en ook voor dagelijks persoonlijk gebruik. Keller heeft als geen ander de gave om de waarheid van de Bijbel toe te passen op de wereld van vandaag. Elk hoofdstuk eindigt met een aantal vragen ter overdenking en bespreking.

Koop dit boek

Reacties