Over lezen en boeken

Doe mee met de kerstverhalenwedstrijd van Uitgeverij Mozaïek


Het laatste kwartaal van 2015 staat op punt van beginnen. Dat betekent dat ook de kerstperiode er weer aankomt, de tijd van het jaar waarin je heerlijk met een boekje op de bank kunt wegkruipen. Speciaal voor de Kerst komt Uitgeverij Mozaïek met een verhalenbundel, met een extraatje: tips van experts om je eigen kerstverhaal te schrijven. Én de mogelijkheid om iets met die tips te doen, in de vorm van een verhalenwedstrijd.

In de bundel Het kerstpakket vind je verhalen van auteurs als Joke Verweerd, Arie Kok, Frans Willem Verbaas, Ineke Kraijo en Ria Borkent. Wil je zelf bij een volgende editie van de kerstverhalenbundel ook in dat rijtje belanden? Doe dan mee met de verhalenwedstrijd die Uitgeverij Mozaïek organiseert.

Het verhaal dat je schrijft moet een kerstgerelateerd onderwerp hebben en mag maximaal 2.000 woorden tellen. Je kunt je verhaal inzenden tot 1 december 2015. De winnaar krijgt begeleiding van de redactie van Mozaïek bij het schrijven van een volgend verhaal, een boek naar keuze uit het fonds van Mozaïek, en het winnende verhaal komt in de volgende kerstbundel te staan.

Meer informatie over de kerstverhalenwedstrijd vind je hier.

Reacties