Christelijk leven

Leesfragment: Het meisje dat God ontmoette, Christy Beam


Deze maand verschijnt bij uitgeverij Kok: Het meisje dat God ontmoette, een waargebeurd verhaal over een meisje dat op miraculeuze wijze een val van grote hoogte overleefde.

In Het meisje dat God ontmoette vertelt Christy Beam het verhaal van hun zieke dochter Annabel. Zij is chronisch ziek en ligt vaak in het ziekenhuis. Tot het moment dat ze tijdens het buitenspelen een ernstige val maakt van negen meter hoogte. Als door een wonder is ze ongedeerd, heeft zelfs geen schrammetje. Als ze na haar coma in het ziekenhuis ontwaakt, vertelt ze dat ze even in de hemel is geweest, bij God. Daar wil ze graag blijven. Maar God stuurt haar terug en belooft haar dat ze genezen is van haar ziekte. Twee wonderen dus in het waargebeurde verhaal van Annabel Beam: ongedeerd na de val én genezen van haar chronische aandoeningen.

In het voorjaar van 2016 wordt Het meisje dat God ontmoette verfilmd door hetzelfde filmteam dat ook verantwoordelijk was voor Heaven is for real, een film over een soortgelijk verhaal, die in de VS ruim 90 miljoen dollar heeft opgebracht.

Hieronder lees je alvast een fragment uit dit bijzondere boek.

Reserveer dit boek

Reacties