Over lezen en boeken

Handig: alle christelijke boekhandels op een overzichtskaart


Ben je op zoek naar een christelijke boekhandel bij jou in de buurt? Dan kun je vanaf nu terecht op Geloof in Boeken. Op een handige interactieve overzichtskaart vind je alle christelijke boekhandels in Nederland terug.

Onlangs zocht ik naar een overzicht van christelijke boekhandels in Nederland, en kon daarbij niet echt snel een handige manier vinden om te zien waar de christelijke boekhandels precies zitten. Met behulp van de ledenlijst van de BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak, heb ik daarom alle christelijke boekhandels voor je op een kaart gezet. Die vind je hier.

Naast het in kaart brengen van de Nederlandse christelijke boekhandels heb ik een begin gemaakt met het toevoegen van Vlaamse christelijke boekhandels. Mis je verder nog boekhandels op de kaart? Laat het dan even weten, dan worden ze zo snel mogelijk toegevoegd.

Je kunt zoeken op de locatie waar je je nu bevindt, of zelf een locatie invullen. Vervolgens kies je in welke straal je wilt zoeken en hoeveel resultaten je op de kaart wilt zien. Klik op ‘zoeken’ en de adressen van christelijke boekhandels worden op de kaart geladen.

Klik hier om naar de interactieve kaart met christelijke boekhandels te gaan.

Reacties