Over lezen en boeken

Christelijke boekenblogs


Boekbloggers zijn er honderden, zo niet duizenden in Nederland. Maar zijn er ook bloggers die vooral christelijke boeken lezen en bespreken? Op mijn zoektocht naar inspirerende voorbeelden stuitte ik op enkele christelijke boekbloggers die ik je niet wil onthouden.

Wereld van boeken
Op Wereld van boeken blogt Leanne over de boeken die ze las, afgewisseld door leuke blogs over lezen en boeken. Je vindt er inmiddels vele tientallen recensies, voornamelijk van christelijke romans.
Ga naar Wereld van boeken

Thee met boekjes
Thee met boekjes bestaat sinds mei van dit jaar, en werd opgericht door Linda. Ze blogt er over christelijke romans die ze gelezen heeft, en wisselt dat af met leuke berichten over lezen en boeken.
Ga naar Thee met boekjes


Antoinette’s Boeken Commentaar
Antoinette is christen en blogt over boeken. Niet alleen christelijke boeken komen voorbij op dit blog, ze behandelt ook andere boeken die ze las. Dat levert een leuke combinatie op waarbij je verrassende leestips krijgt.
Ga naar Antoinette’s Boeken Commentaar


Over boeken
Op Over boeken schrijft Evelien over boeken vanuit een christelijke achtergrond. Ook hier vind je zowel besprekingen over christelijke boeken als niet-christelijke boeken.
Ga naar Over boeken


Heb jij nog andere christelijke boekbloggers gevonden? Laat dat dan hieronder even weten!

Reacties