Over lezen en boeken

Candle: artikelen lezen uit christelijke tijdschriften


Lees je graag christelijke tijdschriften? Op 1 januari start een nieuw initiatief dat je dan zeker even moet uitproberen. Voor nog geen 3 euro per maand lees je via Candle de beste artikelen uit zo’n 20 tijdschriften.

Eergisteren werden door Candle de namen bekendgemaakt van de deelnemende tijdschriften. Vanaf de start, op 1 januari, lees je er onder meer artikelen uit de EO Visie, De Nieuwe Koers, Opwekking Magazine, Weet Magazine, Gezinsgids, Beam en Belle. Mogelijk komen er de komende maanden nog enkel namen bij.

De artikelen op Candle lees je straks via de website of via een speciale app. Wijnand Voogdt, projectleider van Candle: “Met Candle hopen we iets goed te doen voor de lezer én voor de uitgever. De lezer krijgt artikelen uit allerlei bladen, die prettig leesbaar zijn op elk online apparaat, voor een behapbare prijs. Dat is een vorm die past bij deze tijd. Voor de uitgevers is Candle een kans om veel mensen te laten zien hoe goed hun blad eigenlijk is en tegelijkertijd een extra inkomstenstroom op te bouwen.”

De eerste twee maanden van 2016 lees je Candle helemaal gratis. En abonnees van de EO Visie lezen de artikelen op Candle zelfs in heel 2016 gratis.

Reacties