Over lezen en boeken

5 christelijke agenda’s voor 2016 op een rijtje


Het lijkt misschien nog ver weg, maar onvermijdelijk komt het dichterbij: 2016, een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen. Hoog tijd om alvast uit te kijken naar een nieuwe agenda om je drukke leven in goede banen te leiden. Hieronder vijf christelijke agenda’s voor 2016 die je niet mag missen!

Lekker leven agenda
Deze Lekker Leven Agenda 2016 is een mooi vormgegeven praktische agenda voor iedereen die geniet van het buitenleven en van uitgebreid koken. Dankbaar door het leven gaan, aandacht besteden aan de schepping en de wisseling van de seizoenen, dat is waar deze agenda voor staat. De agenda heeft een overzicht per week. Door het grote formaat op A5 is er elke week voldoende schrijfruimte beschikbaar.


Sestra agenda 2016
De Sestra agenda biedt voldoende schrijfruimte voor al je afspraken. Naast een praktische indeling en een prachtige vormgeving, vind je mooie teksten uit de Bijbel in Gewone Taal, citaten die je door de dag heen bijblijven én leuke invulpagina’s.


Visjes agenda 2016
Bijna iedereen kent Visje wel, de prikkelende spreuken die je tot nadenken stemmen. De nieuwe Visje agenda 2016 staat weer boordevol Visjes en met veel schrijfruimte. Een praktische, overzichtelijke agenda.


Max Lucado agenda 2016
Ben je fan van de boeken van Max Lucado over het geloof? Dan is deze mooie agenda misschien wat voor jou. Hij bevat krachtige teksten van Lucado en mooie inspirerende foto’s, en voldoende schrijfruimte voor al je afspraken.


VrolijkAgenda 2016
De VrolijkAgenda 2016 is een agenda met inspirerende quotes, foto’s, recepten, kleurplaten én veel ruimte om je drukke leven te plannen.


Heb jij jouw ideale agenda voor 2016 al gevonden?

Reacties