Over lezen en boeken

20 en 21 november: christelijke boekenoutlet in Zeist


Misschien ken je het Boekenfestijn wel, met zijn eindeloze rijen tafels vol afgeprijsde boeken. Wel, voor christelijke boeken is er ook zoiets. Oké, dan wel iets kleinschaliger (niet in de Jaarbeurs of Ahoy), maar minstens zo leuk. Op 20 en 21 november is het weer tijd voor de jaarlijkse christelijke boekenoutlet. Voor het vijfde opeenvolgende jaar kun je er terecht voor een groot aanbod van afgeprijsde christelijke boeken, zowel nieuw als tweedehands. Nieuw dit jaar is de afdeling kaarten, muziek en films.

De christelijke boekenoutlet vindt plaats op Bijbelschool de Wittenberg in Zeist en wordt mede georganiseerd door webshop Kameel.nl. Er zijn boeken te koop van diverse christelijke uitgevers. Daarnaast worden er ook tweedehands boeken verkocht vanaf 1 euro per stuk. Een deel van de opbrengst van de outlet gaat naar het zendingswerk van Ark Mission, de IZB en de toerusting van studenten op Bijbelschool de Wittenberg.

De christelijke boekenoutlet is op vrijdag 20 november geopend van 11:00 tot 21:00 uur en op zaterdag 21 november van 11:00 tot 14:00 uur. Voor een hapje of drankje kun je terecht in het restaurant, en je hoeft je kinderen niet thuis te laten, die kunnen namelijk terecht in de kinderhoek.

Reacties